Въпреки че в последните години изхабихме думи като воля и дълг, остава надеждата

...
Въпреки че в последните години изхабихме думи като воля и дълг, остава надеждата
Коментари Харесай

Йотова: Остава надеждата България да има добро и силно правителство

Въпреки че  в последните години изхабихме думи като воля и дълг,  остава  вярата България  да има положително и мощно държавно управление, което да се употребява с доверието на хората, идващите години да създадем съществени крачки напред. Нека още един път дадем доверието си на тези, които имат претенцията да ни ръководят. От своя страна, те да знаят своята отговорност, да бъдат  истински водачи, да извадят България от периферията на Европа,  да я върнат на мястото й на почтена страна, основала цяла цивилизация – славянската, с  една от най-старите държавнически обичаи.  Това съобщи вицепрезидентът  Илияна Йотова  на честването на 60-годишнината от оповестяването на Хисаря за град.

„ В старите летописи написа, че  Хисаря била антично място, където хората идвали да лекуват тялото и душата си.  Място, което господ е показал. Особена сила има Хисаря, неслучайно тук своята диря са оставили толкоз цивилизации. А едни от най-големите български създатели тук са намирали ентусиазъм “, уточни в приветствието си Йотова.

По думите й  най-важни са хората, които дават душата и лицето на Хисаря,  с силата си градят бъдещето на града. „ Отговорност на нас, възрастните, е да работим за Хисаря по този начин, че  децата ни да не бягат в чужбина, а да не престават да пишат историята на този град “, съобщи вицепрезидентът. Тя поздрави кмета Ива Вълчева и общинското управление за упоритостта да развиват Хисаря.

„ Живеем в мъчно време, бъдещето поражда доста тревожни въпроси, чиито отговори към момента не можем да намерим. Бушуват войни, а за мир приказваме по-малко в сравнение с за оръжия. Нашите родители ни завещаха мир, с цел да можем да развиваме себе си. Нека и ние да оставим на децата си мир, а не бойци и оръжие, неустановеност и неустойчивост “, прикани вицепрезидентът.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР